Over mij

Why, why, why?

Een vraag die ik veel krijg, waarom ben je gaan bloggen? Eigenlijk heel simpel, ik wil graag mijn mening geven over de politiek, bepaalde nieuwsitems en mijn eigen geschreven en opgenomen muziek delen.

Nu hoor ik je bijna denken, die zijn er toch al ontzettend veel? Ja, dat klopt. Er zijn gigantisch veel bloggers en vermoedelijk zijn ze stukken beter dan deze. Echter geef ik hier mijn mening en visie over bepaalde zaken en die kunnen best overeen komen met de mening van anderen maar wellicht heb ik er ook een unieke visie over.

Wat kun je verwachten?

Over het algemeen zullen mijn blogs gaan over de politiek. Dit is een onderwerp die constant aan verandering onderhevig is en mij erg interesseert.

Interessante nieuwsitems zullen ook voorbij komen en daarbij natuurlijk mijn mening hierover.

Maar ook muziek speelt bij mij een grote rol. Naast het luisteren van muziek is het schrijven van eigen teksten en muziek een grote hobby van me en dit zal ik hier ook met jullie delen. Zowel de nummers onder mijn eigen naam Undiscovered Soul alsook het werk met de band SinnerG.

Fifty Shades of Men

Een van mijn beste vrienden had een idee voor een website gericht aan de man en dit is ontpopt in www.fiftyshadesofmen.nl. Een website door en voor de man! Hier heb ik me ook bij aangesloten en schrijf ik blogs over muziek, games, (speciaal)bier en meer!

Volgen?

Ben je geïnteresseerd om dit allemaal te volgen of om mij persoonlijk te volgen via social media? Dat kan! Zie hiervoor de linkjes hieronder per social media waar ik actief ben.

Facebook: Undiscovered Soul, Peterblogt.nl
Twitter: Peter van de Velde
Instagram: @CloudStrifeNL
YouTube: Peter van de Velde
Fifty Shades of Men: Facebook, Twitter, Instagram

Reacties