Mafklappers en extremisme

Er is weer een hoop gebeurd de laatste tijd! Ik wil echt vaker bloggen voor deze website maar ik kwam er afgelopen weken niet aan toe. Reviews schrijven voor Fifty Shades of Men en mijn amandelen zijn verwijderd! Nu we vandaag twee weken verder zijn en ik weer normaal kan eten en drinken en nog zeer weinig pijn heb in mijn keel dacht ik dat het wel weer eens tijd werd om mijn politieke inzichten te geven en te reageren op het nieuws van de laatste tijd. Mag je het mee eens zijn of niet, laat dat maar weten in de comments.

Mafklappers van het CDA en de ChristenUnie

Allereerst wil ik eigenlijk even iets kwijt over de eeuwig durende formatie. We hebben nog steeds geen regering en de ene belofte na de andere is nu al gebroken. Alles voor zon minister post natuurlijk! Het eigen risico zou omlaag streden het CDA en ChristenUnie voor in de aanloop naar de verkiezingen. Toen er over gestemd werd op 27 juni jl. stemden beide partijen TEGEN een verlaging. En waarom? Omdat het op de formatietafel ligt. Nu zal het daar best liggen maar het slechtste wat een politicus kan doen is zijn eigen achterban afvallen. Daarom is het belangrijk dat je je aan je koers vasthoudt, zeker op het moment dat er nog geen kabinet is! CDA en ChristenUnie hebben hier dus vreselijk gefaald.

Op 4 september werd al duidelijk dat de zorgpremie wederom omhoog zou gaan met minimaal 30 euro per jaar. Twee dagen later werd bekend dat het eigen risico niet zou dalen, niet gelijk zou blijven maar weer met 15 euro zou gaan stijgen! Dus wanneer je je eigen risico volledig gebruikt, mensen met een chronische ziekte bijvoorbeeld, betalen dus in 2018 MINIMAAL 45 euro MEER dan in 2017 het geval was. Dit terwijl de MEERDERHEID in de Tweede Kamer (en dus de meerderheid van de bevolking) een VERLAGING door wil voeren. De SP probeert daarom nog een keer via stemming het eigen risico niet te verhogen maar juist te verlagen. Op 12 september hebben de Judas partijen, het CDA en ChristenUnie, weer tegen gestemd en dus weer tegen hun eigen achterband. Een grotere middelvinger kun je natuurlijk niet krijgen. Het CDA stond er al niet zo goed voor met de uitslag van het referendum maar ze zetten zichzelf nu wel weer heel erg goed te kakken. Stem je CDA dan weet je dus gewoon van tevoren dat je beduveld gaat worden. Waarom mensen nog steeds stemmen op deze ondemocratische partij is mij een raadsel. Wellicht kan iemand hier antwoord op geven?

“The Donald” Trump

In de Verenigde Staten is het op het moment niet fijn vertoeven. De ene orkaan na de andere raast over het land en Texas en Florida liggen zwaar onder vuur. Maar dat is natuurlijk helemaal niet interessant. Wat interessant is, wat gaat de president van de Verenigde Staten doen? Nou, die ging heel netjes naar Texas toe om te zien hoe de toestand daar is en om de mensen een hart onder de riem te steken. Maar omdat het Donald Trump is moet er per direct negatief over hem gedaan worden. Zo lezen de koppen niet President Trump gaat naar Texas of iets in die trant. Nee, de koppen lezen Melania draagt hakken op reis naar rampengebied of Donald Trump draagt campagne-pet (welke te koop is in de Trump shop) tijdens bezoek aan Texas. We blijven dus lekker bij de belangrijke dingen. En de First Lady had inderdaad hakken aan toen ze het Witte Huis verliet. In Air Force One heeft ze gewoon haar schoenen omgeruild voor sportschoenen en daarmee ging ze naar het rampgebied. Maar ja, daar hoor je dan niemand meer over, want Trump. Ik stel voor dat we het gezeur en gemekker over Trump laten voor wat het is en zonder mening het nieuws te brengen. Zonder iets te impliceren maar gewoon het nieuws brengen voor wat het is. En wanneer hij dan rare uitspraken doet, zoals over Charlottesville, dan kunnen we hem dan met feiten om de oren slaan. Verder zal ik het hierbij laten.

Linksactivisme vs Rechtsextremisme

Dan is er natuurlijk nog de discussie Links vs Rechts. Laat ik gelijk maar zeggen dat extremisme, van welke kant dan ook, verkeerd is. Rechts extremisme zijn een stelletje idioten maar voor Links geld dit minstens net zo, dan al niet nog erger! Maar wanneer je rechts bent, dan ben je tuig en als je links bent, dan ben je lief. Natuurlijk slaat dit helemaal nergens op en is het gebaseerd op gebakken lucht. Als we de geschiedenis er even op naslaan is het zelfs dat linkse extremisme waar het zo vaak fout gaat! Tweede Wereldoorlog, Hitler, was een Nationaal Socialist om maar even een voorbeeld te geven. En zo hebben we in Nederland bijvoorbeeld RaRa. Die idioten hebben een bijeenkomst van de Centrum Democraten verstoord door brand te stichten en zwavelzuur bommen naar binnen te gooien. Het hotel waar de bijeenkomst werd gehouden is afgebrand en Wil Schuurman, later de vrouw van Janmaat, is in de paniek uit een raam gesprongen en de verwondingen hebben ervoor gezorgd dat ze haar rechterbeen heeft moeten laten afzetten.

Maar er is tegenwoordig ook nog Antifa. Antifa, de Anti-fascisten, zijn de grootste fascisten die je je maar voor kunt stellen. Ze kleden zich volledig in het zwart, maken zichzelf onherkenbaar en gaan dan mensen die hun mening niet delen in elkaar slaan of bijeenkomsten verstoren waar rechtse sprekers samenkomen. Het doet een beetje denken aan, wederom, de Tweede Wereldoorlog! Toen werd je ook in elkaar geslagen als je niet dacht zoals je moest denken en dat waren de echte fascisten! Dus de anti fascisten gebruiken nu dezelfde methode als de fascisten in 40-45 om hun boodschap van nooit meer fascisme aan de man te brengen. Uhm Juist. Ik noem het gewoon wat het is, Links extremisme.
Kortom Volkskrant, wanneer je mensen te lijf gaat omdat ze anders denken dat jou ben je simpelweg een extremist en geen activist. Van Links of van Rechts, het is gewoon smerig!

Linksextremisme vs Thierry Baudet

En met dit kleine bruggetje en geschiedenis lesje komen we ineens bij de hedendaagse tijd. De aanval op de democratie en op de vrijheid van meningsuiting. Zoals jullie wellicht weten zit er sinds kort een nieuwe partij in de Tweede Kamer, het Forum voor Democratie. De voorman van deze partij, Thierry Baudet, heeft nogal eens de neiging om te zeggen waar het op staat en doet dit dan zonder meel in de mond te nemen. Feiten geven immers niet om je gevoel. Dus wanneer hij zegt dat vrouwen vaak minder excelleren in bepaalde beroepen dan mannen of dat vrouwen vaak wat linksig zijn maar dan een man ontmoeten die rechts is en dan vinden dat hij ook wel gelijk heeft dan ben je eigenlijk de duivel. En dat vind RAFF dus ook. Deze linkse tuigbeweging, heb er geen ander woord voor, noemt zichzelf dus Radicaal Anarchistisch Feministisch Front. Wat hebben deze smakelijke en lieftallige dames gedaan? Ze hebben de deur van Baudet zijn woning beklad met een Anarchy logo en het vrouwen logo en een vieze substantie door de brievenbus gedrukt. En met vieze substantie bedoelt men poep en kots. Erg smakelijk allemaal. En om het allemaal nog even wat erger te maken hebben ze een aantal dagen later gewoon nog maar eens zon goedje door de brievenbus gegooid en hebben ze een substantie onder de deur door gespoten.
Nu zou Baudet zichzelf niet zijn als hij dit niet volledig als een gentlemen oppakt en er zelfs nog een slaatje uit weet te slaan. In plaats van ontzettend boos te reageren zoals ongeveer ieder ander weldenkend mens doet gaat hij de krant bellen en een grote bos bloemen aanbieden aan zijn bovenbuurvrouw voor de overlast die zij er ook van heeft. Een echte nette gentlemen die, zelfs wanneer de nette vrouwen hem belagen alsnog de tijd neemt om netjes en vriendelijk te blijven tegenover vrouwen.

RAFF is tuig, smerig tuig die hopelijk snel wordt ontbonden. Wanneer je het niet met iemand eens bent kun je met hem of haar in gesprek gaan. Wanneer dit niet meer mogelijk is en geweld de oplossing zou zijn, dan ben je niet goed bij je hoofd en moet je gewoon vastgezet worden. Tuig, smerig tuig.

Reacties