LGBTQIA+ en de opwarming van de aarde

Nederland, het mooie Nederland. Het land van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Het land van hagelslag en pindakaas, kroketten en frikandellen. Van de gratis krant in de bus en in de trein. Maar tegenwoordig werkt het helaas niet meer zo. Het doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is in de prullenbak gegooid en het recht van de hardste klager is gaan overwinnen. Of in dit geval is het vooral het recht van de bestuurders die totaal geen visie hebben. Want als je de berichten mag geloven zijn er geen klachten. Maar waarom dan? Tja...Doe maar gewoon

Ik zal het maar gewoon zeggen, ik ben geen fan van LGBTQIA+. Niet omdat ik een hekel zou hebben aan mensen die anders zijn dan ik, nee omdat ik een hekel heb aan een andere handleiding voor verschillende mensen. Moet ik een homo anders benaderen dan een hetero? Moet ik een transseksueel anders benaderen dan een lesbienne? Ik dacht het niet. Heb ik ook nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen. We zijn allemaal mensen, grow the fuck up.

Maar zo werkt het dus niet meer tegenwoordig. Want iedereen die anders is, ja die is zielig. Dames en heren, dat is natuurlijk uit den boze. Dat moet zijn geachte aanwezigen want anders kun je een man in een vrouwenlichaam nog wel eens tegen het verkeerder been schoppen. Of een vrouw in een mannenlichaam natuurlijk. Er zijn verschillende soorten en smaken.

Terwijl je dit leest vraag je je natuurlijk af of dit onzin is of dat dit echt zo is. Nou, het is echt zo. De gemeente Amsterdam heeft namelijk besloten om een Dos en Donts op te stellen.


Omdat de minderheden in Nederland de laaste jaren altijd gelijk krijgen (zwarte pieten duscussie bijvoorbeeld) is het nu tijd voor de gemeente Amsterdam om ook de LGBTQIA+ gemeenschap even speciaal in het zonnetje te zetten. Want die worden zwaar onderdrukt! Dat wist je niet maar dat is echt zo. Want als je homo bent, dan krijg je geen uitkering. Als je transseksueel bent, dan mag je geen auto rijden. Als je lesbienne bent, dan mag je niet naar school. Ohw, toch wel! Dus eigenlijk zijn het net mensen! Wat apart weer. Maar daar neem ik dan weer aanstoot aan, het zijn net mensen. Het zijn niet net mensen, het zijn mensen. Ongeacht je geaardheid, geslacht, voorkeur voor make-up en al die andere dingen die er bij komen kijken. Ik als hetero heb daar ook weinig verstand van.

Goed, ik ga even het rijtje af:

Dames en heren, geachte heer/mevrouw wordt Mensen, aanwezigen, bewoners. Wat er precies mis is met dames en heren geen flauw idee. Er zijn namelijk maar twee smaken. Of je bent man, of je bent vrouw. Of je voelt je man, of je voelt je vrouw. Meer geslachten kent moeder natuur nu eenmaal niet dus deze bestempel ik dan maar als kansloos gezeur.

Vaders en moeders wordt Ouders. En nu ben ik geen ouder maar voogd. Trap je mij toch nog tegen het zere been aan gemeente Amsterdam! Hoe durven jullie! Ieder kind heeft nu een keer een vader en een moeder. Of twee vaders, of twee moeders. Of een vader, of een moeder. Het kan allemaal. Maar soms heb je als kind maar 1 ouder. Dan is ouders dus ook alweer niet netjes. Nou, deze dan ook maar onder kansloos gezeur.

Nummero drie: Echtgenoot/note, man, vrouw wordt Partner. Oké… Juist ja. Waarom? Deze hebben we eigenlijk al gehad bij Dames en heren. Plaatsen we deze ook lekker onder kansloos gezeur.

Afijn, homohuwelijk is in de hoofdstad dus tegenwoordig Trouwen voor mensen van gelijk geslacht. Je kunt het ook gewoon huwelijk noemen. We zijn immers gelijk. Deze zou ik dan ook willen plaatsen onder het kopje, we zijn gelijk en verander homohuwelijk in huwelijk. Geen gezeur.

En dan de laatste, de Gay Pride. Dat wordt Amsterdam Pride of Canal Pride. Deze kan ik dus echt gigantisch pissig over worden. Amsterdam was ooit de Gay Capital of the World. Tegenwoordig is het dat niet meer, het is niet Kansloos Gezeik Capital of the World. Man, man, man. Wat een trieste bedoeling. Wat is er mis met Gay Pride? Of voelen de heteros zich niet welkom op dit feest? Deze plaatst ik onder het kopje extreem kansloos gezeur.

Dan doe je al gek genoeg

Dat de gekkies (bestuurders) in Amsterdam hier aan doen is natuurlijk al erg genoeg maar laten we dan nog even verder kijken. Want wat is er vandaag in het nieuws? Juist! Vandaag horen we dat de NS, Nationale Spoorwegen, meedoet met de krankzinnige, idioterie van de gemeente Amsterdam en roept straks niet meer om dames en heren maar beste reizigers. Weet je wat het gekke is? Dat niemand hierover heeft geklaagd. Nog nooit, volgens Martijn Karmans, woordvoerder van de NS. 

Waarom dan deze krankzinnige transitie? 24000 automatische berichten aanpassen? En waarom? Omdat de gemeente Amsterdam dit ook doet? Of omdat de Londense metro tegenwoordig niet meer zegt Ladies and Gentlemen maar Good morning everyone?

Laat ik het maar gewoon zeggen, dit is de grootste onzin. Niet omdat ik vind dat Beste reizigers nu zo slecht klinkt, dat zal mij een zorg zijn, maar het tijdstip, de manier waarop en het waarom slaan gewoon kant noch wal.

De positieve noot


Wat ik wel leuk vond om te lezen afgelopen week was dat de NASA, geen lullig clubje denk ik zo, bericht naar buiten bracht dat het zeeniveau aan het dalen is. Ja, dat lezen jullie goed, het zeeniveau is aan het dalen. Klimaatverandering op zon korte periode bekijken is dus, hoe zeggen we dat ook weer, onzinnig. Ik wil best alles geloven over klimaatverandering. Ook ben ik nog wel te porren voor het feit dat wij als mens hier aan ten grondslag liggen. Wel zou ik dan betrouwbare informatie willen hebben die over een langere periode is gemeten dan 20 a 30 jaar. Waarom? Omdat moeder aarde nu eenmaal een paar miljard jaren oud is! Dus laten we nog even rustig doen met het volgooien van natuurgebieden met windmolens (fuck de vogels), laten we de zee nog even voor wat het is (want fuck de vissen) en doen we nog even helemaal niets! Want zo is de natuur, schommeling na schommeling na schommeling. En over 100 jaar hebben we het gewoon weer koud.

bron: iceagenow.com

Reacties